HVAD ER TRÆNING?

Regelmæssig fysisk aktivitet forbedrer din sundhed, forebygge livsstilssygdomme såsom hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, og er effektiv behandling mod mange kroniske sygdomme. Det giver os velvære og kan øge din livskvalitet, er med til at give Disciplin i ens hverdag, og en god at have det sjovt.

Den officielle anbefaling lyder (For de fleste Raske Voksne), at du skal være fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen – og mindst 10 minutter ad gangen.

Få mindst 150 minutters moderat aerob aktivitet om ugen (godt for vægttab & udholdende hed). Indebærer alle former for bevægelse, hvor du bliver forpustet, du må gerne blive så forpustet, at pulsen kommer helt op, og du kun kan sige korte sætninger eller en kombination af moderat og kraftig aktivitet…

75 minutters kraftig aerob aktivitet om ugen (godt for styrke)
Det samme som moderat aerob aktivitet, bare tungere, hurtigere – mere powerfull.

Styrketræning
Lav styrketræningsøvelser for alle større muskelgrupper mindst to gange om ugen. Sigt efter at lave et enkelt sæt af hver øvelse med et vægt- eller modstandsniveau, der er tungt nok til at trætte dine muskler efter omkring 12 til 15 gentagelser.

KONTAKT

Din Bedste Krop

”Muskler støtter og stabiliserer dine led. Det er intuitivt, men folk opfatter ikke altid forbindelsen eller tænker over, hvor vigtigt dette forhold er. Det er ikke kun musklerne tæt på leddet. Dine hofter, balder og ben arbejder sammen for at forhindre, at knoglerne i dit knæ slibes sammen. Dine kerne- og glutenmuskler hjælper med at støtte din rygsøjle, så nerverne ikke komprimeres, hvilket sender dig ud i spasmer.”

“Det samme gælder for dine muskler, sener og ledbånd, såvel som fascien (muskelhinde), der løber gennem dine muskler, og brusken mellem alle disse knogler. De er alle forbundet, alle arbejder sammen for at holde dig stærk, bevægende og smertefri.

Mobil. Fleksibel. Forberedt til test i den virkelige verden. Modstandsdygtig over for skader, og til dels resistent over for sygdom.”

Alt dette hænger sammen med, hvad jeg definerer som din “bedste krop” veltrænet og i muskuløs balance fra top til tå.

Dr. Jordan Metzl’sTrænings Recept

KONTAKT

OM DIG

Er du HAM som gerne vil komme i bedre form, Spring Højere, Løb Hurtigere, blive Stærkere, vil du gerne have en pænere, markeret, atletisk, muskuløs krop, vil du gerne løbe og lege med dine børn, gå op ad trapperne uden at blive forpustet, vil du gerne spise sundere og få styr på din kost, så investere i dig selv og i dit helbred, og kom og træn sammen med mig ’Jaleel’, Din kommende  ’Personlige’ Træner og Kostvejleder 😉

”Det her er ikke bare Personlig træning, men det er DIN Vej til et Sundere Liv.”